Handelsbetingelser hos Readygaming

Generelle oplysninger

Readygaming
Kirsebærgrenen 57
5500 Middelfart
CVR nr.: 40825282
Email: gg (- a -) readygaming.dk – erstat mellemrum og parentesen med indhold med et snabel-a.

Priser

Readygaming tager forbehold for prisfejl og prisjusteringer uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inklusiv. moms.

Betaling

Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er klar til levering. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte eller udgåede varer.

Levering og afhentning

Readygaming påbegynder klargøring af din gamingløsning senest dagen efter bestilling. Vi tilstræber at få lavet en aftale om levering hurtigst muligt, sådan så du kan få gamingløsningen i brug. Vi forbeholder os dog at der kan gå op til syg dage, før vi kan levere.
Vi leverer til følgende geografiske område, forudsat at adressen er brofast: Middelfart Kommune. Fredericia Kommune, Vejle Kommune, Kolding Kommune, Vejen Kommune, Nordfyns Kommune, Assens Kommune, Odense Kommune. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Samme adresse vil blive brugt ved afhentning, med mindre andet aftales.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Som regel også flere dage. Dog vil levering og afhentning ske efter aftale med dig.
Reklamationsret

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på leasingløsninger i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag hvor levering og installering finder sted. Ved fortrydelse afhentes løsningen ved leveringsadressen, uden beregning for kunden.

Meddelelse om fortrydelse bedes sendes på mail til Readygaming. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ved returnering hæfter kunden for eventuelle forringelse på de returnerede produkter, som er udover almindelig forringelse jf. Readygamings leasingbetingelser. Fortrydelsesretten omfatter hele løsningen. Det er således ikke muligt at benytte fortrydelsesretten på en enkelt ting f.eks en skærm, såfremt denne er en del at en hel gamingløsning.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Bestilte Serviceydelse udover levering, installering og afhentning.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. Dog fratrukket eventuel forringet værdi.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Klagemuligheder – oversigt og link:

Vi vil altid fortrække at en klage henvendes til Readygaming, for at se om vi sammen kan finde en løsning. Skulle du have lyst til at klage yderligere, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk